GOBI

HORT

COMENCEM LES TASQUES A L'HORT DE L'ESCOLA. PRIMER DE TOT, ARRANQUEM LES MALES HERBES I DEIXEM L'HORT A PUNT PER PODER PLANTAR.

(CLICA LA IMATGE PER VEURE'N MÉS)


ENTREVISTA A UN ARQUITECTE

L'ORIOL, PARE DE LA BERTA I LA CECÍLIA I ARQUITECTE DE LA SAGRADA FAMÍLIA, ENS HA CONTESTAT A TOTES AQUELLES PREGUNTES I DUBTES QUE TENIEM SOBRE GAUDÍ, ELS EDIFICIS I LA FEINA D'ARQUITECTE.
GRÀCIES!

PUNT VERD MÒBIL

BAIXEM AL CAMIÓ DEL PUNT VERD MÒBIL, TOTS ELS RESIDUS ESPECIALS QUE HEM PORTAT DE CASA.

DANSA DE CARNAVALARRIBA EL CARNESTOLTES!

JA TENIM AL CARNESTOLTES AL MARE NOSTRUM! LA XARANGA ENS HA FET SORTIR AL PASSADÍS PER VEURE QUE PASSAVA... ELS NOSTRES PADRINS I PADRINES BAIXAVEN EL CARNESTOLTES DES DEL SEGON PIS I FINS AL PATI, ACOMPANYATS DE MÚSICA I MOLTA GRESCA!

VISCA EL CARNESTOLTES!
PINTEM EUCALIPTUS AL NATURAL

OBSERVANT MOLT BÉ LES FULLES I LES TIGES DE L'EUCALIPTUS, HEM COMENÇAT A CREAR AQUESTES OBRES D'ART COMBINANT PINZELLS I DITS PER PINTAR!

  
EL TRINEU

EL VIDEO DE LA NADALA QUE VAM CANTAR AL CONCERT DE NADAL DE L'ESCOLA!
MIREU MIREU...COMENCEM NOU PROJECTE!

NOU PROJECTE A LA VISTA! GAUDÍ I EL MODERNISME. AVUI HEM ESTAT MIRANT INFORMACIONS QUE HAN PORTAT ELS ALUMNES I ALGUNS LLIBRES DE LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA.


BONES FESTES!

I AIXÍ DE CONTENTS I CONTENTES ESTAVEM L'ÚLTIM DIA D'ESCOLA DEL 2019...
ELS ÚLTIMS DIES DEL 2019 A L'ESCOLA

ELS ÚLTIMS DIES DE TRIMESTRE ELS APROFITEM PER FER ACTIVITATS DIFERENTS. AQUESTA ÉS UNA D'ELLES, DIBUIX EN VERTICAL.ARRIBA EL TIÓ

EL TIÓ HA ARRIBAT A L'ESCOLA I L'HEM ANAT A VISITAR. LI HEM DONAT PELES DE MANDARINA I PA SEC PERQUÈ ES FACI BEN GRAN I CAGUI MOLTES MOLTES COSES!


ROSA DE JERICÓ

DES D'AQUESTA SETMANA, DUES PLANTES HABITEN A LA NOSTRA AULA. LES HEM CONEGUT BEN SEQUES I LES HEM POSAT EN UN RECIPIENT AMB AIGUA FINS QUE S'HAN OBERT! D'AQUÍ UNS MESOS LES TRAUREM DE L'AIGUA... QUE PASSARÀ?
ROSA DEL DESERT

LA ROSA DEL DESERT ENS HA ENCANTAT. ÉS UNA ROCA SEDIMENTARIA FORMADA PER AIGUA, SORRA I GUIX.

EL CARTELL DE LA CLASSE

EN EL CARTELL DE LA CLASSE ES REFLECTEIX ALGUNES DE LES COSES QUE HEM APRÈS DEL GOBI: ELS ANIMALS QUE HI HABITEN SÓN L'HEMIÓ, EL TURÓ DE L'ESTEPA, EL LLEOPARD DE LES NEUS, EL LLOP I LA GASELA PERSA.
TAMBÉ, HI HABITEN ELS CAMELLS FEROTGES, CARACTERÍSTICS PEL COLL PELUT.
ELS HABITANTS DEL GOBI SÓN NÒMADES I VIUEN EN IURTES.PER QUÈ GOBI?

COM VAM ESCOLLIR EL NOM DE LA CLASSE? 
EN PRIMER LLOC, VAM DECIDIR QUE VOLÍEM DIR-NOS COM UN DESERT. VAM COMENÇAR A FER RECERCA: DESERTS GRANS, DESERTS PETITS, DESERTS D'ARENA, DESERTS DE ROCA,  DESERTS LLUNYANS, DESERTS PROPERS,... 

I VAM VOTAR ENTRE ELS QUATRE PREFERITS I VAM FER RECOMPTE.

PRESENTACIÓ

HOLA A TOTHOM! 
NOSALTRES SOM ELS NENS I NENES DE 1R GOBI!!